En torsdagskväll i Kirseberg

En annan sak som är så himla bra i Malmö är att en hinner umgås. Alla de där kloka människorna med stora hjärtan man samlat på sig under åren, de finns liksom där och man hinner hänga över en lyxig middag en vanlig torsdag.

Igår bjöd Natasha över mig och Vicky på middag i hennes fantastiska funkislägenhet i Kirseberg. Det serverades micheladas, friterad zucchini och fermenterade bönor på kungliga tallrikar. Det är lite speciellt att ha flyttat från London till Malmö efter så många år, men just det har vi alla gjort inom loppet av ett år. Det känns fint ändå, att ha ett gäng där som fattar och kan relatera till kulturkrocken. Det finns kanske ingenting finare än när man inser att man hittat nya kompisar för livet. Och lite så var det igår, insåg jag när jag vid 23-snåret susade hem på cykeln genom ett iskallt Malmö.

IMG_1518.JPG