Det bästa med Malmö

Tänkte att nu när en varit här i en månad borde jag kanske skriva en lista med allt som är annorlunda och/eller bättre med Malmö i jämförelse med någon annan stad jag bott i. 

Den främsta skillnaden och det bästa med Malmö är storleken. Ja, där satt den - storleken gör skillnad. I Malmö är man tio minuter bort från vad som helst. Allt är nära, vare sig det är jobb, bästisarna, gym, kiropraktor, gyn, tandläkare, mataffär, floristen, Michelinstjärnad mat osv. Och ja, det här var mer eller mindre en lista på alla ställen jag besökt sedan jag flyttade till Malmö.

Jag trodde nog att Stockholm var typ likadant pga ingen av mina Stockholmsvänner verkar ha några problem med att hinna med både jobb och gym innan diverse kvällsaktiviteter. Jag testade själv på ett liknande upplägg när jag var i Stockholm på jobb förra veckan och det slutade med svettfläckar och nära-gråten-upplevelser. Så jävla hemskt faktiskt. Hatar den där paniken man kan få när man är extremt stressad och blir en blöt fläck av sitt forna jag när man flackar omkring på stan, letandes efter sin värdighet som man tappade typ på en buss någonstans.

Så blir det aldrig i Malmö.

Nedan, bild på Chloe. Hennes kontor ligger sex cykelminuter från mitt, så idag jobbade jag från hennes kontor under eftermiddagen. Lyx, lyx...

IMG_1508.JPG