Helgen

Full rulle. Klart fantastiskt att ha vänner och familj nära, men det är inte utan att en blir lite sliten lite då och då. 

Efter fantastisk middag med syrran i fredags kväll vaknade vi tidigt i lördags för att göra i ordning för födelsedags- och inflyttningsbrunch. Istället för fest. Man vet ju att man fyllt 27 när man väljer brunch framför fest pga "en dag imorgon också...", och så vidare. Hur som helst, efter en sväng i kvarteret för att köpa helgbuketten, lyxkaffe och nybakat bröd från Söderberg & Sara promenerade vi hem för att duka upp med finporslinet för mina bästa personer. Det blev en succé med avokado på surdegstoast i brittisk manér och framplockandet av rödpang klockan 16.30, också det i brittisk manér, samt som sig bör. Kompisarna hade med sig presenter i massor, men bästa paketet var ändå kittet med en flaska bubbel och boken My Brilliant Friend, som kom med en inbjudan till en nystartad bokklubb med feministisk prägel. Älskar sånt! Ska bli så kul att analysera böcker i grupp, annars brukar det mest bli jag och min kompis Google.

Brunch blev middag och till slut gick sista gästen vid 22.30, så det var ett slitet herrskap som vaknade på söndagsmorgonen. Men så värt ändå. Älskar dessutom att tända ljus och mysa på soffan med en ny bok så det gick ingen nöd på oss. Resten av dagen ägnades åt att sortera gamla papper och storhandla(!) - vilket iofs kändes sjukt vuxet, även om några vuxenpoäng drogs av när vi tog en uber hem... Haha. På kvällen kom Zemika och Joakim över för gulasch, färskt bröd och rödpang (igen), och sen avrundade vi denna maxade helg med ett avsnitt av Borgen. Bästa helgen, trots ett snörvligt herrskap och högt tempo.

Dem kommande veckan kommer jag lägga allt krut på att locka hit en tech-journalist till Malmö från London, samt skriva klart den där PR-handboken. Och så ska jag plocka upp den eviga träningen igen efter en paus med anledning av förkylningen från helvetet. Och så ska jag gå på dejt med bästa killen. Inte så dumt ändå, såhär en grå vecka i oktober.

Med helgbuketten i högsta hugg. 

Med helgbuketten i högsta hugg.